Заради гласовете по пощата крайният резултат президентските избори в САЩ 

...
Заради гласовете по пощата крайният резултат президентските избори в САЩ 
Коментари Харесай

Изборите в САЩ: Заради гласуването по пощата крайният резултат може да е ясен след дни

Заради гласовете по пощата крайният резултат президентските избори в САЩ  може да не се знае с дни, съобщи BBC. Байдън е спечелил множеството бюлетини по пощата - 78% против 21%.
Резултатите от  вървят по ръба на бръснача, а Доналд Тръмп и Джо Байдън се хванаха за гушата в борбата за основните щати, оповестява изданието.
 23 млн. американци са следили резултатите от изборите по малките екрани 23 млн. американци са следили резултатите от изборите по малките екрани
Около 22,8 милиона души са гледали по малкия екран развоя на събитията след края на изборния ден, до момента в който резултатите още се пресмятаха....
В сряда към момента не са преброени милиони гласове и по тази причина никой от двамата претенденти не може да се разгласи за победител. Няма и доказателства за машинация, обобщават специалисти. 
Повече от 100 милиона души гласоподаваха в предварителния избор преди изборния ден, което зададе най-високата изборна интензивност от един век насам в Съединени американски щати.
В сряда към момента беше прекомерно рано да се каже какво става в Аризона, Северна Каролина, Невада, Уисконсин, Мичиган, Мейн, Джорджия и основния щат Пенсилвания. В Невада оповестиха, че стопират броенето и резултатите ще излязат в четвъртък. Малкият щат с неговите 6 електорални гласа ще се окаже един от най-решаващите. Тръмп стопява разликата си с Байдън там.
Мичиган, Уисконсин и Пенсилвания ще решат спечелилия на президентските избори в Съединени американски щати, защото държат 46 електорални гласа, заяви CNN.
 Починал от ковид печели изборите в Северна Дакота Починал от ковид печели изборите в Северна Дакота
Избирателната комисия в щата Северна Дакота, Съединени американски щати е изправена пред необикновен проблем на изборите - мъртвец завоюва място в Конгреса, прочие..
Доналд Тръмп води в Пенсилвания, само че към момента има доста непреброени бюлетини, пуснати по пощата. 
 
 
 
 Тръмп: Преднината ми внезапно изчезна Тръмп: Преднината ми внезапно изчезна
Американският президент Доналд Тръмп съобщи в Twitter, че преднината, която е имал в няколко основни щати, " вълшебен " е изчезнала през...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР